Introduktion/Vision

Den kosmetiske klinik Stigholfort.dk drives af speciallæge og øjenlågskirurg Stig Holfort i Auga Eye Center (augaeyecenter.dk).

Visionen er at øjenlågsoperationer, i trygge og ordentlige rammer, er noget alle danskere skal have råd til. Dette ud fra devisen: Alle øjne fortjener at have råd til og få muligheden for at være den bedste udgave af sig selv.

Klinikken vil kun levere højeste kvalitet og sikkerhed. Vi behandler derfor kun med det mest gennemtestede og bedste udstyr der findes på markedet, ligesom vi har en høj faglighed i alt hvad vi foretager os. Vi ønsker at være din garant for en sikker behandling med færrest mulige risici.

Den kosmetiske klinik fokuserer kun på øjenlågskirurgi - det er vores niche og speciale. På denne måde sikres et meget stort antal operationer af samme type og derfor en meget stor grad af erfaring, kvalitet og tryghed for patienten. Det store antal operationer gør også, at det er muligt at skabe en fokuseret klinik og et setup, der reducerer omkostningerne betydeligt, vel at mærke uden at gå på kompromis med resultaterne og kvaliteten.
Kort sagt sikrer speciallæge Stig Holfort højeste standard i øjenlågsoperationer til en fair pris.

Værdierne for klinikken er professionalisme og at man mødes med respekt og ordentlighed.

Stig Holfort er partner i det akkrediterede privathospital Auga Eye Center (augaeyecenter.dk) hvis målsætning det er at blive Danmark bedste øjenklinik. Det er her operationerne udføres i topmoderne operationsstuer.

Øjenlågsoperationer kan kun udføres i offentligt regi såfremt visse funktionelle kriterier er opfyldte. Er disse kriterier ikke opfyldte betragtes øjenlågsoperationen som kosmetisk og skal betales privat.
Begge typer operationer foretages af Stig Holfort, idet klinikken har aftale med sygesikringen. Klinikken har desuden aftale med flere forsikringsselskaber.

Du er velkommen til at bestille en tid og få en vurdering af dine muligheder på tlf. 42 41 02 11 fra 9-15.30.